Betöltés...

Nevis Feeder Fonott Előke 8-as Horoggal 10mm-es Tüskével 5db/csomag

Ár: 990 Ft

A Nevis Feeder Fonott Előke Csalitüskével egy kiváló minőségű horgászkiegészítő, amelyet kifejezetten a feeder horgászok számára terveztek. Ez az előke tökéletes választás, ha szeretnél egyszerűen és hatékonyan csalizni, miközben biztosítod a csali stabil rögzítését és a kapás gyors észlelését.

A fonott előke erős és kopásálló anyagból készült, amely kiválóan bírja a terhelést és a horgászat során előforduló igénybevételt. A fonott szerkezet biztosítja, hogy az előke rugalmas és strapabíró maradjon, még akkor is, ha erősebb halakkal van dolgod. A csalitüske pedig megkönnyíti a csali, például pelletek vagy bojlik rögzítését, így nincs szükség külön hajszálelőkére vagy fúróra.

A Nevis Feeder Fonott Előke Csalitüskével használata rendkívül egyszerű, ami gyorsabb és kényelmesebb csalizást tesz lehetővé. Az előke hossza és a csalitüske mérete ideálisan illeszkedik a különböző horgászati helyzetekhez, így univerzálisan használható mind édesvízi, mind folyóvízi horgászat során.

Ez a termék ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt feeder horgászok számára, akik szeretnének egy megbízható, egyszerűen használható előkét, amely segít a hatékonyabb horgászatban és növeli a fogási esélyeket.


Horog: 8

Tüske: 10 mm

Előke hossz: 8.5 cm

Előke átmérő: 0.14 mm

Előke szakítószilárdság: 10.8 kg

Kiszerelés: 5 db


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.09.22
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Nevis Feeder Fonott Előke 8-as Horoggal 10mm-es Tüskével 5db/csomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: