Betöltés...

Shimano Yasei Foldable Rubber Net Pergető Merítőháló 50x40cm

Ár: 14.970 Ft

A Shimano Yasei Foldable Rubber Net Pergető Merítőháló egy prémium minőségű, kompakt és praktikus merítőháló, amelyet kifejezetten a pergető horgászok igényeihez terveztek. Ez a merítőháló a Shimano Yasei sorozatának része, amely a modern horgászok számára készült, ötvözve a funkcionalitást és a tartósságot, hogy minden horgászati helyzetben megbízható eszköz legyen.

A Yasei Foldable Rubber Net merítőháló különlegessége, hogy összecsukható kialakítással rendelkezik, amely megkönnyíti a szállítást és a tárolást. Ez a kompakt kialakítás ideális választás a mobilis pergető horgászok számára, akiknek fontos, hogy felszerelésük könnyen hordozható és praktikus legyen. A merítőháló könnyen és gyorsan kinyitható, így bármikor készen áll a használatra, amikor szükség van rá.

A háló gumírozott bevonattal készült, amely megvédi a halak nyálkahártyáját a sérülésektől, így biztosítva, hogy a kifogott halak a lehető legjobb állapotban kerüljenek vissza a vízbe. A gumírozott anyag emellett gyorsan szárad és kevésbé hajlamos a kellemetlen szagok megtartására, ami hosszú távon is praktikus választássá teszi.

A merítőháló erős, de könnyű alumínium kerettel rendelkezik, amely biztosítja a tartósságot és a stabilitást, miközben a teljes súlyt alacsonyan tartja. Az ergonomikus, csúszásmentes markolat kényelmes és biztos fogást biztosít, így a horgász könnyedén és biztonságosan kezelheti a hálót, még nedves körülmények között is.

A Shimano Yasei Foldable Rubber Net Pergető Merítőháló nemcsak funkcionalitásával, hanem modern, letisztult dizájnjával is kiemelkedik, tökéletesen illeszkedve a Shimano Yasei sorozat többi tagjához. Ez a merítőháló ideális választás minden pergető horgász számára, aki egy megbízható, könnyen kezelhető és hordozható eszközt keres, amely minden horgászat során maximális teljesítményt nyújt.

Fejmérete: 50x40 cm
Mélység: 60 cm
Nyél: 25 cm

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.09.04
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Shimano Yasei Foldable Rubber Net Pergető Merítőháló 50x40cm" című hirdetést látja. (fent)