Betöltés...

Ikon X1 Bite Elektromos Kapásjelző 3Db-Os Szett, Elemmel

Ár: 5.969 Ft

Éld meg a horgászat valóságos csodáját az Ikon X1 Bite elektromos kapásjelzővel! Ezt a forradalmian új készüléket terveztük és fejlesztettük ki, hogy segítsünk neked elérni a legnagyobb sikereket a vízparton, miközben minden pillanatban az élvezetet és izgalmat éled meg.

Az Ikon X1 Bite egy valódi technikai csoda, mely a legmodernebb érzékelő rendszerekkel van felszerelve. Minden apró rezdülést, még a legfinomabb kapásokat is azonnal észleli, és pontosan jelez neked, így garantáltan nem maradsz le egyetlen kapásról sem. Így tehetsz szert a hatalmas zsákmányokra, amikről mindig is álmodtál.

A készülék nemcsak teljesítményében, de stílusában is kiemelkedő. A modern és letisztult dizájnja valóban figyelemfelkeltő, és büszkén mutatja meg horgászoként való elkötelezettségedet.

Az Ikon X1 Bite elektromos kapásjelző nem csak a horgászatot teszi izgalmassá, hanem a kényelmed is szem előtt tartja. Ne töltsd a napodat a botjaid mellett, hanem élvezd a környezetet, pihenj egyet, és várd a készülék pontos jelzését, amikor a hal bekapja a csalit.

Legyen az Ikon X1 Bite elektromos kapásjelző a titkos fegyvered a vízen! Engedd, hogy segítse elérni azokat a horgászi élményeket, amelyekről mindig is álmodtál. Tedd még sikeresebbé és emlékezetesebbé a horgászatot ezzel a kiváló eszközzel, és élvezd minden pillanatát a vízparton!
Ikon X1 Bite elektromos kapásjelző elemmel

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.09.12
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Ikon X1 Bite Elektromos Kapásjelző 3Db-Os Szett, Elemmel" című hirdetést látja. (fent)