Betöltés...

Ikon Feeder Rod Rest Bottartó Villa 1db/csomag

Ár: 790 Ft

Az Ikon Feeder Rod Rest Bottartó Villa egy speciálisan feeder horgászok számára tervezett praktikus és megbízható kiegészítő, amely biztosítja a horgászbot stabil és biztonságos rögzítését a horgászat során. Ez a bottartó villa ideális választás mindazok számára, akik precíz és kényelmes elhelyezést keresnek feeder botjuk számára, miközben a kapásokra várnak.

Az Ikon Feeder Rod Rest strapabíró és tartós anyagokból készült, ami hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantál még gyakori használat mellett is. A villa egyedi kialakítása biztosítja, hogy a bot stabilan helyezkedjen el, megakadályozva az elmozdulást vagy leesést, így a horgászbot mindig készen áll a gyors reakcióra.

A bottartó villa speciális kialakítása lehetővé teszi a zsinór akadálymentes mozgását, ami különösen fontos a feeder horgászat során, ahol a bot érzékenysége és a kapás gyors észlelése kulcsfontosságú. Az Ikon Feeder Rod Rest bottartó villa univerzális menettel rendelkezik, amely kompatibilis a legtöbb leszúróval és rod poddal, így könnyedén csatlakoztatható a meglévő horgászfelszereléshez.

Ez a bottartó villa nemcsak funkcionális, hanem stílusos is, így tökéletesen kiegészíti bármely horgászfelszerelést. Az Ikon Feeder Rod Rest Bottartó Villa kiváló választás mind a hobbi, mind a versenyhorgászok számára, akik biztosítani szeretnék, hogy botjuk mindig a megfelelő helyzetben legyen a horgászat során, maximalizálva a fogási esélyeket és növelve a horgászat élményét.

Kiszerelése: 1db

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.08.31
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Ikon Feeder Rod Rest Bottartó Villa 1db/csomag" című hirdetést látja. (fent)