Betöltés...

Stég Product Bionic Bojli Paprikás Kenyér 20mm 800g

Ár: 3.330 Ft

A Stég Product Bionic Bojli Paprikás Kenyér egy kiváló minőségű, innovatív csali, amelyet kifejezetten a pontyhorgászok igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki. Ez a bojli különleges paprikás kenyér ízesítésével és aromájával rendelkezik, amely rendkívül vonzó a pontyok és más békés halak számára. A bojli magas tápanyagtartalmú, természetes összetevőkből készül, biztosítva a halak egészséges táplálkozását és hosszabb etetési időt.

A Stég Product Bionic Bojli Paprikás Kenyér könnyen használható, tökéletesen tart a horgon, és gyorsan kibocsátja aromáit a vízben, így hatékonyan vonzza a halakat. Kiválóan alkalmazható különböző horgászmódszereknél, beleértve a feeder és bojlis horgászatot is. A bojli optimális keménysége és állaga biztosítja a hosszú ideig tartó frissességet és a kívánt lebegést vagy süllyedést.

Ez a bojli ideális választás mind a versenyhorgászok, mind a hobbi horgászok számára, akik szeretnék növelni fogási esélyeiket. A Stég Product Bionic Bojli Paprikás Kenyér segítségével minden horgászat sikeres és élvezetes lesz, mivel garantáltan vonzza a nagy halakat.

Kiszerelése: 800g
Ízesítése: Paprikás Kenyér

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Etetőanyagok, csalik
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Stég Product Bionic Bojli Paprikás Kenyér 20mm 800g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: