Betöltés...

Nevis Profi Pontyozó Horgász Szett 360cm 3.5Lbs

Ár: 23.640 Ft

A Nevis Profi Pontyozó Szett horgászbot orsóval egy prémium minőségű felszerelés, amelyet kifejezetten pontyhorgászok számára terveztek. A szett tartalmaz egy erős és rugalmas horgászbotot, amely kiváló minőségű anyagokból készült, és optimális hosszúságával pontos dobásokat és hatékony fárasztást biztosít. Az ergonomikus markolat kényelmes fogást nyújt hosszabb használat során is. A szetthez tartozó orsó sima futású, megbízható és tartós, precíz fékrendszerével biztosítja a halak biztonságos fárasztását. Ez a komplett szett ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt pontyhorgászok számára, akik kiváló minőségű és megbízható felszerelést keresnek a sikeres horgászat érdekében.

A horgász szett tartalmaz:
1 db Nevis Force Carp Bojlis Horgászbot 360cm 3.5Lbs 3 Részes
1 db Nevis Torrent Carp 6000-es Nyeletőfékes Horgászorsó

A horgászbot adatai:
Az egyik legjobban bevált carbon pontyozó botunk!
A robosztus, de mégsem túl vastag bottest jó dobási paraméterekkel bír. Nagyméretű SIC gyűrűkkel szereltük a jobb dobástávolság elérése céljából. A gyűrűk kopásállóságát is megnöveltük, hogy a fonott zsinóros horgászat se legyen gond. A nyél hosszát a bot akciójához állítottuk, ezért tökéletes összhangban vannak!

Hossz: 3,60 m
Dobósúly: 3,5 lb
Anyaga: Carbon
Gyűrű típusa: SIC
Nyél: Osztott
Tagok száma: 3
Tömeg: 358 g

A horgászorsó adatai:
Pontyozásra tervezett nyeletőfékes orsócsalád. Az utóbbi években elterjedt széles dobú orsók egyik nagy előnye, hogy a megnövelt dobméret miatt a zsinórbehúzása megmaradt, viszont az áttételét le lehetett csökkenteni az ilyen típusú orsóknak. A lecsökkentett áttételű hajtómű könnyebben fut és sokkal jobban bírja az igénybevételt. Nem utolsósorban a megnövelt rotorméret miatt ezek az orsók sokkal jobban kézreállnak, könnyebben kezelhetők.

A dobon lévő perem kialakítás (ANDVANCED LIP) elősegíti a zsinór lepergését és ezáltal a nagyobb távolságra történő dobást. A finoman megmunkált kilépőél garantáltan nem tesz kárt még a vékony zsinórókban sem. A megbízhatóan működő LCS nyeletőfék-rendszer már negyed karfordulatra is visszavált. A nyeletőfék erőssége az állítógomb segítségével, az egészen lazától a nagyon szorosig, széles tartományban beállítható. Az 5 acél golyóscsapágy kiegészülve a tűgörgős csapággyal, hihetetlen könnyű futást eredményez még fárasztáskor is . A csapágyazott zsinórvezető görgő még a fonott zsinórók okozta igénybevételt is jól bírja. A finoman állítható első fékkel tudjuk szabályozni, hogy a vékonyabb előkék használata során se legyen halvesztésünk. A hajtókar nagyméretű fogantyút kapott, ami kényelmessé és biztonságossá teszi a be és kicsévélést.
Méret: 60
Fékrendszer: Nyeletőfék
Csapágy: 5+1
Áttétel: 4.6:1
Orsóház: Grafit-hybrid
Dob: Alumínium - távdobó
Kiegyensúlyozott rotor
Végtelen visszaforgásgátló rendszer
Csavarodásmentes zsinórvezető görgő
Tömeg: 464 g
Zsinórkapacítás: 0.30mm/300m, 0.35mm/220m





Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.09.22
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Nevis Profi Pontyozó Horgász Szett 360cm 3.5Lbs" című hirdetést látja. (fent)