Betöltés...

Wizard Fine Ultra Light Pergető Horgász Szett 185cm 1.5-5.0g

Ár: 27.880 Ft

A pergetés népszerűsége folyamatosan csak növekszik, hiszen viszonylag kis időigényű, pörgős horgászmódszerről beszélünk. Az előbb említett okok miatt egyre többen ragadnak pergetőbotot, és válnak kezdő pergetőhorgászokká.

A kezdő, de akár a haladó horgászoknak is kiváló választás lehet a Wizard Fine UL Spin szett, amiben minden, a sikeres pergetőhorgászathoz szükséges eszköz és kiegészítő megtalálható!

A szett gerincét képző Wizard Fine UL Spin egy nagyszerű, belépő szintű UL pergető bot, amely a kezdő és haladó horgászoknak is nagyszerű választás lehet. Segítségével a sügerek, süllők és csukák is könnyedén megfoghatóak.

A bot párját egy Wizard Black Evo orsó személyében találtuk meg, amely monofil zsinórral feltöltve kerül a csomagba. Precíz elsőféke a legnagyobb halak kirohanásait is könnyedén megfékezi.

A műcsali pontos vezetéséhez hibátlan kontaktra van szükségünk, amiről a Kamasaki Braid fonott zsinór gondoskodik. 100 méteres kiszerelésének köszönhetően a jól dobható műcsalikat akár nagyobb távolságba is nyugodtan repíthetjük.

És ha már műcsali, a szettből természetesen nem maradhat ki egy rendkívül fogós műcsali sem, amely ebben az esetben az újdonságként nemrég megjelent Wizard Swimbait!

A szett tartalma mégegyszer tehát:

- Wizard Fine UL Spin 185cm 1.5-5.0g 2 Részes

- Wizard Black Evo orsó 3000-es

- Kamasaki Braid Grey 100m fonott zsinór

- Wizard Swimbait műcsali

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Botok
 
Feladás dátuma: 2024.09.02
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Wizard Fine Ultra Light Pergető Horgász Szett 185cm 1.5-5.0g" című hirdetést látja. (fent)