Betöltés...

Carp Expert Advancer Teleszkópos Horgászbot 330cm 40-80g

Ár: 7.540 Ft

A legújabb Advancer szériát nem csak a horgászattal ismerkedőknek ajánljuk! Az Advancer Tele IM8-os Carbon felhasználásával készült, ami rendkívül könnyen kezelhetővé, kellően rugalmassá és erőssé és ellenállóvá teszi a blankot.

- Az IM8-as karbon anyagból készült botok a hobbi kategória csúcsát jelentik, képességeiket tekintve akár versenyeken is eredményesen használható. A gyorsan felkeményedő gerinces anyag mind a dobás, mind a fárasztás során tökéletes teljesítményt nyújt.
- A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
- A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.



Cikkszám: 12170-331
Dobósúly: 40-80 g
Hossz: 3,3 m
Súly: 411 g
Szállítási méret: 92 cm
Tagok száma: 6

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.08.03
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Carp Expert Advancer Teleszkópos Horgászbot 330cm 40-80g" című hirdetést látja. (fent)