Betöltés...

Madix Carp Etetőanyag Eper 1000g

Ár: 1.270 Ft

A Madix Carp horgászcsalik kifejezetten a pontyhorgászthoz lettek kialakítva. Gyorsan felépülő és hosszan tartó csalogató hatás jellemzi őket. A Carp sorozat etetőanyagai durvára őrölt közepes és nagy szemű magvakat, TTX-et, többféle színű nagyszemcsézetű zsemlemorzsát és magas fehérjetartalmú, többszínű pellet granulátumok gazdag választékát tartalmazzák, amelyek gyorsan aktiválódnak a vízben a horogcsalihoz vonzák a nagyobb példányokat is és tovább tartják az etetésen őket.
Aktív horgászok fejlesztették, tesztelték. Kiváló minőségű alkotóelemkből áll, amelyeket gondosan kombinálnak a maximális hatékonyság érdekében.

A Madix Carp Eper egy speciálisan kifejlesztett csali a pontycsalád nagyobb tagjainak horgászatára. Vörös színű és intenzív gyümölcsös eper illata van. Az etetőanyag szemcsemérete nagy és közepesen tapad. Az etetőanyag keverékben magvak, pelletek, TTX, és durvára őrölt vörös, zöld és sárga süllyedő zsemlemorzsa is van ami kiváló táptalajt képez, hogy hosszú ideig megtarthassa a kapitális halakat az etetésen.

Kiszerelése: 1000g
Ízesítése: Eper

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Etetőanyagok, csalik
 
Feladás dátuma: 2024.08.01
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Madix Carp Etetőanyag Eper 1000g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: