Betöltés...

Wizard Monster Surface Livebait Double Monobraid Rig Specimen Harcsázó Előke 6.0/8.0-ás Horoggal 1db/csomag

Ár: 2.865 Ft

Dupla horgos monofil állítható előke. Felépítse: forgó-monofil előkezsinór-csörgő-horog-fonott előkezsinór-horog + kötésvédők. Ezt az előkét elsősorban szakítós és CatMagnetes módszerekhez terveztük. Kiválóan alkalmas hosszabb stupekekhez is (kínálatunkban fellelhető 90cm-es hez). Egy darab élőhallal való csalizáshoz ajánljuk.

A segédhorog fonott damillal rögzítettük a főhoroghoz, így állítható lesz a csalihal méretétől függően. Célszerű a hal hátába a bodnártüske alá beszúrni a főhorgot, hogy a szerelékünkön a csalihal még természetesebben tudjon mozogni.

A kisebbik segédhorgot pedig az elülső uszonyába helyezzük vagy akár lóghat is szabadon mellette. Ha kicsi a csalihalunk és túl hosszú a segédhorog és a főhorog közötti távolság, akkor miután felhelyeztük a főhorgot, tekercseljük fel a maradék fonott damilt a főhorogra, addig amig a kívánt méretre le nem csökken a hossza, majd ezután helyezzük fel a kisebbik segédhorgot.

Ajánlott a horgokat egymásnak ellentétes irányból felhelyezni a csalihalra, így az akadás esélye többszörösére nőhet. Puhatestű felkínálására, gilisztára és nadályra is egyaránt felhasználható, ebben az esetben célszerű az alsó segédhorogra helyezni a csalikat.

A ráhelyezett csörgőnek köszönhetően egy még intenzívebb hangzása lesz az előkének, a biztosabb kapás érdekében.

Cikkszám: 79329-801
Méret: 6/0+8/0 SPECIMEN
Típus: Monster Surface Livebait Double Monobraid Rig

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.07.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Wizard Monster Surface Livebait Double Monobraid Rig Specimen Harcsázó Előke 6.0/8.0-ás Horoggal 1db/csomag" című hirdetést látja. (fent)