Betöltés...

Nevis Catfish Gel Harcsázó Aroma Büdös Májas 60ml

Ár: 2.580 Ft

A Nevis Catfish Gel Harcsázó Aroma Büdös Májas egy kiváló minőségű, intenzív aroma gél, amelyet kifejezetten harcsázáshoz fejlesztettek ki. Ez a különleges gél erőteljes büdös májas illatával és ízével csábítja a harcsákat, jelentősen növelve a fogási esélyeket.

A gél rendkívül koncentrált, így már kis mennyiség is elegendő ahhoz, hogy a csalit hosszú ideig vonzóvá tegye a harcsák számára. Az állaga lehetővé teszi az egyszerű és egyenletes felvitelt a csali felületére, biztosítva, hogy az aroma lassan oldódjon ki a vízben, folyamatosan kifejtve hatását. A büdös májas ízesítés különösen hatékony, mivel a harcsák természetes táplálékforrásként ismerik fel, ösztönözve őket a gyors kapásra.

A Nevis Catfish Gel Harcsázó Aroma széles körben alkalmazható különféle csalikhoz, beleértve az élő csalit, pelletet és egyéb mesterséges csalikokat. A használata rendkívül egyszerű: csak vigye fel egyenletesen a csali felületére, és már készen is áll a horgászatra. Az aroma hosszan tartó hatása miatt ideális választás hosszabb horgászatokhoz is.

Ez az aroma gél tökéletes választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik szeretnék növelni harcsázási hatékonyságukat. A Nevis Catfish Gel Harcsázó Aroma Büdös Májas használatával garantáltan több kapásra és sikeresebb horgászatra számíthat, miközben egy megbízható és könnyen használható terméket alkalmazhat.

Kiszerelése: 60ml
Ízesítése: Büdös Májas

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Etetőanyagok, csalik
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Nevis Catfish Gel Harcsázó Aroma Büdös Májas 60ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: