Betöltés...

Delphin Impala Carp V3 Bojlis Horgászbot 380cm 3.5Lbs 2 Részes

Ár: 33.990 Ft

Az IMPALA Carp V3 botsorozat a Delphin egyik legnépszerűbb pontyozó botjának a harmadik generációja, ami leginkább kiállta az idő próbáját.

A harmadik generáció az előzőkhez hasonlóan a pontyozó botok magasabb kategóriájába tartozik. A bot új dizájnt kapott, de az összes szükséges paramétert továbbörökítettük vele. A bottest rendkívül vékony és félparabola akcióval rendelkezik, de még kellően gyors a trófea méretű pontyok elleni küzdelmekhez, illetve a hosszútávú dobásokhoz.

Továbbá, az IMPALA egyedi matt barna kialakítású bottestre épül, amely már a kezdetektől fogva olyan népszerűvé tette ezt a terméket. Az osztott nyél FullShrink anyagból készül, EVA botvéggel kiegészítve. Ezenkívül egy elegáns alumínium sapka zárja le réz színű logóval.

A bot sötétbarna, kiváló minőségű FUJI orsótartóval van ellátva, ami ergonomikus kialakítású, hogy jobban illeszkedjen a kézbe. Ez a modell fekete SeaGuide gyűrűsorral rendelkezik, tartós SiC betétekkel a zsinórsúrlódás minimalizálása és a dobástávolság növelése érdekében. Ráadásul egyenletesen osztják el az erőt a bottest teljes hosszán. Ez pedig nagyon sokat jelent agresszív halak ellen folytatott küzdelmek során.

Az IMPALA botok harmadik generációja PowerJoin technológiával van felszerelve. Az egyes tagok végén megerősített alumínium gyűrűk találhatók, amelyek növelik az illesztések erejét és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállóképességüket.

Technikai információ:

Modell: 380 cm/3,50 Lbs
Tagok száma: 2
Bottest átmérője a nyél felett: 14,6mm
Gyűrűk száma: 6
Szállítási méret: 193cm
Súly: 418g
Nyél: FullShrink EVA hab
Nyél hossza (a bot végétől az orsótartó közepéig): 69cm
Keverőgyűrű mérete: #50

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.08.03
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Delphin Impala Carp V3 Bojlis Horgászbot 380cm 3.5Lbs 2 Részes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: