Betöltés...

Benzar Mix Ready Carp Groundbait Kész Etetőanyag Tintahal 1000g

Ár: 1.720 Ft

Előre kevert, már megnedvesítve a zacskóba kerülő, kifejezetten a method technikához készült etetőanyagok ezek, melyek egyszerűségüknek hála biztosan sokak kedvencei lesznek!

A Rapid etetőanyagok mindegyike nagy mennyiségben tartalmaz kukorica bázisú csalogatóanyagokat, melynek köszönhetően a nagytestű pontyok horgászatában is kifejezetten jó választás ez az etetőanyagcsalád. Ugyancsak előnyös tulajdonsága az említett keverékeknek, hogy bőségesen tartalmaznak különböző színű, 2 mm-es mikropelleteket, melyek nemcsak tartalmasabbá teszik az egyébként finomszemcsés etetőanyagokat, hanem a figyelemfelkeltésért is felelnek.

Persze, a kérdés jogos: mégis miért jó az, ha már előre be van keverve egy etetőanyag? Nos, a válasz egyszerű. Egyrészt azért, mert értékes időt spórolhatunk meg ezáltal a vízparton, pláne késő ősszel vagy télen, amikor az etetőanyag megfelelő elkészítése sokszor akár fél órát is igénybe vehet. Másrészt pedig fontos, hogy ezeket az etetőanyagokat nem lehet elrontani, nem lehet túl nedvesre vagy túl szárazra keverni, így tökéletesen tudják őket használni azok a horgászok is, akik csak most ismerkednek a method technikával és még kevésbé rutinosan keverik a kosárba valót.

Rendkívül széles szortiment, különleges aromák jellemzik a Rapid etetőanyagokat, melyek zöme kifejezetten büdös típus, mint a polip, a fokhagyma vagy a vajsav, ugyanakkor vannak univerzális édes ízek is, mint az eper, mangó vagy az ananász.

Cikkszám: 98136-564
Kiszerelés: 1 kg
Ízesítés: Tintahal
Típus: Ready Carp Groundbait

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Etetőanyagok, csalik
 
Feladás dátuma: 2024.07.14
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Benzar Mix Ready Carp Groundbait Kész Etetőanyag Tintahal 1000g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: