HiCarp Cork Dust parafa őrlemény 75g 1liter (401410)
Ár: 2.450 Ft
A Cork Dust egy rendkívül finomra őrölt, íztelen és szagtalan, hihetetlenül könnyű sűrűséggel rendelkező parafaőrlemény, mely kiválóan használható különböző bojlimixekhez, ha egy kritikusan kiegyensúlyozott, illetve lebegő csali elkészítése a célunk. Kizárólag csak a száraz mixekhez adagoljuk! Az elkészített csali színét, ízét és illatát nem befolyásolja. Mivel a Cork Dust csökkenti a csali kötési tulajdonságát, ezért a bázismixeknek minden esetben tartalmaznia kell Blood Plasma Powder-t vagy Egg Albument is. A parafaőrleménnyel elkészített csali több, mint 24 óra szárítási időt vesz igénybe. Adagolása: Lebegő csalikhoz: 12-18%. Kritikusan kiegyensúlyozott csalikhoz: 5-6% Kiszerelés: 75g Tipp: a csali felhajtóerejét befolyásolhatja, ha folyékony adalékba vagy dipbe áztatjuk, ezért erre minden esetben figyeljünk oda! A Cork Dust egy rendkívül finomra őrölt, íztelen és szagtalan, hihetetlenül könnyű sűrűséggel rendelkező parafaőrlemény, mely kiválóan használható különböző bojlimixekhez, ha egy kritikusan kiegyensúlyozott, illetve lebegő csali elkészítése a célunk. Kizárólag csak a száraz mixekhez adagoljuk! Az elkészített csali színét, ízét és illatát nem befolyásolja. Mivel a Cork Dust csökkenti a csali kötési tulajdonságát, ezért a bázismixeknek minden esetben tartalmaznia kell Blood Plasma Powder-t vagy Egg Albument is. A parafaőrleménnyel elkészített csali több, mint 24 óra szárítási időt vesz igénybe. Adagolása: Lebegő csalikhoz: 12-18%. Kritikusan kiegyensúlyozott csalikhoz: 5-6% Kiszerelés: 75g Tipp: a csali felhajtóerejét befolyásolhatja, ha folyékony adalékba vagy dipbe áztatjuk, ezért erre minden esetben figyeljünk oda!
Tulajdonságok
A hirdető: | Kereskedés hirdetése |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Állapota: | Új |
Termékek: | Etetőanyagok, csalik |
Feladás dátuma: | 2025.01.16 |
Eddig megtekintették 5 alkalommal |
Horgász rovaton belül a(z) "HiCarp Cork Dust parafa őrlemény 75g 1liter (401410)" című hirdetést látja. (fent)
HASONLÓ KERESÉSEK: