Betöltés...

Mistrall Lexus Match Horgászbot 420cm Max:25g 3 Részes

Ár: 15.990 Ft

A Mistrall Lexus Match Horgászbot Carbon egy prémium kategóriás horgászbot, amelyet kifejezetten a verseny- és hobbi horgászok igényeinek kielégítésére terveztek. Ez a horgászbot magas minőségű karbon anyagból készült, amely rendkívüli könnyedséget, erőt és érzékenységet biztosít, lehetővé téve a pontos dobásokat és a halak hatékony fárasztását.

Az optimális hosszúság és akció tökéletes egyensúlyt nyújt, így ideális választás a finomszerelékes horgászathoz, különösen keszegezéshez és pontyozáshoz. Az ergonomikus, csúszásmentes markolat kényelmes és biztos fogást garantál, hosszabb használat során is minimalizálva a kéz fáradását.

A Mistrall Lexus Match Horgászbot Carbon kiváló minőségű gyűrűkkel és orsótartóval van felszerelve, amelyek maximális teljesítményt és tartósságot biztosítanak. A bot gyors akciója és érzékenysége révén minden kapást azonnal érzékel, növelve a fogási esélyeket.

Ez a horgászbot tökéletes választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik magas minőségű és megbízható eszközt keresnek. A Mistrall Lexus Match Horgászbot Carbon segítségével minden horgászat élvezetesebb és sikeresebb lesz, hiszen a prémium anyagok és a gondos tervezés garantálja a kiváló teljesítményt.

Hossza: 420cm
Tagok száma: 3
Anyaga: Carbon
Dobósúlya: 25g
Szállítási mérete: 149cm
Súlya: 259g


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.10.02
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Lexus Match Horgászbot 420cm Max:25g 3 Részes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: