Betöltés...

Mistrall Catfish Prawa Harcsa Kiemelő Kesztyű

Ár: 5.870 Ft

A Mistrall Catfish Harcsázó Kesztyű egy speciálisan a harcsahorgászok számára tervezett prémium minőségű kesztyű, amely biztosítja a kéz védelmét és a maximális tapadást a nagy és erős halak kezelésénél. Ezek a kesztyűk erős, tartós anyagokból készültek, amelyek ellenállnak a harcsák éles fogainak és a horgászat közbeni intenzív használatnak.

A kesztyű belső felülete csúszásmentes bevonattal van ellátva, amely kiváló tapadást és biztos fogást garantál még nedves körülmények között is. Az erősített varrások és a kopásálló anyagok hosszú élettartamot biztosítanak, így a kesztyűk sokáig hű társai lesznek minden horgászat során.

A Mistrall Catfish Harcsázó Kesztyű ergonomikus kialakítása kényelmes viseletet biztosít, és megőrzi a kéz mozgékonyságát, lehetővé téve a precíz munkát és a biztos fogást. Az állítható csuklópánt biztosítja a kesztyű szoros és kényelmes illeszkedését, így nem csúszik le használat közben.

Ez a kesztyű ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt harcsahorgászok számára, akik megbízható és tartós védelmet keresnek kezeik számára. A Mistrall Catfish Harcsázó Kesztyű segítségével a nagy halak kezelése biztonságosabb és könnyebb lesz, így Ön teljes mértékben a horgászatra koncentrálhat, és élvezheti a sikeres fogások minden pillanatát.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.10.02
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Catfish Prawa Harcsa Kiemelő Kesztyű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: