Betöltés...

Mistrall Szerelékes Horgász Doboz 410x235x80mm

Ár: 3.650 Ft

A Mistrall Szerelékes Horgász Doboz egy praktikus és tartós tárolóeszköz, amelyet kifejezetten a horgászfelszerelések rendszerezésére és védelmére terveztek. Ez a kiváló minőségű műanyagból készült doboz rendkívül ellenálló, így hosszú távon megbízhatóan védi horgászkellékeit. Több rekesze és rugalmas elrendezése lehetővé teszi a különböző méretű és típusú szerelékek, horgok, úszók, csalik és egyéb kiegészítők átlátható és rendezett tárolását.

A Mistrall Szerelékes Horgász Doboz átlátszó fedéllel rendelkezik, amely megkönnyíti a tartalom gyors áttekintését, így mindig könnyedén megtalálja a szükséges eszközt. A biztonságos záródás biztosítja, hogy a doboz tartalma ne szóródjon ki szállítás közben, míg a kompakt és könnyű kialakítás kényelmes hordozhatóságot nyújt.

Ez a szerelékes doboz ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik szeretnék rendszerezni és biztonságban tudni felszerelésüket. A Mistrall Szerelékes Horgász Doboz segítségével horgászfelszerelése mindig rendezetten és könnyen elérhető helyen lesz, így Ön teljes mértékben a horgászatra koncentrálhat.

Mérete: 410x235x80mm

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.10.02
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Szerelékes Horgász Doboz 410x235x80mm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: