Betöltés...

Mistrall Przypon Fluorocarbon Rablóhalas Előke 30cm 0.40mm 10Kg 2db/csomag

Ár: 760 Ft

A Mistrall Przypon Fluorocarbon rablóhalas előke egy kiváló minőségű, speciálisan rablóhalak horgászatához tervezett előke, amely biztosítja a maximális hatékonyságot és tartósságot minden horgászati helyzetben. Ez az előke fluorokarbon anyagból készült, amely szinte láthatatlan a vízben, így növeli a kapások számát az óvatos halak esetében is.

A fluorokarbon kiváló kopásállósággal rendelkezik, így ellenáll a rablóhalak éles fogainak és az esetleges akadályoknak, amelyekkel a vízben találkozhat. A nagy szakítószilárdság biztosítja, hogy a legnagyobb és legküzdelmesebb rablóhalak is biztonságosan kifoghatók legyenek.

A Mistrall Przypon Fluorocarbon rablóhalas előke könnyen használható, erős forgókapoccsal és karabinerrel van felszerelve, amely gyors és biztonságos csali cserét tesz lehetővé. Az előre elkészített csomók és a precíz kivitelezés garantálják a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

Ez az előke ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik megbízható és hatékony felszerelést keresnek rablóhalak, mint például csuka, süllő vagy harcsa horgászatához. A Mistrall Przypon Fluorocarbon rablóhalas előkével minden horgászat eredményesebb és élvezetesebb lesz, hiszen biztos lehet benne, hogy a halak nem veszik észre az előkét, és Ön mindig készen áll a nagy fogásra.

Kiszerelése: 2db
Hossza: 30cm
Átmérője: 0.40mm
Teherbírása: 10kg

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.07.14
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Przypon Fluorocarbon Rablóhalas Előke 30cm 0.40mm 10Kg 2db/csomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: