Betöltés...

Jaxon 3 rekeszes 160cm botzsák

Ár: 11.715 Ft

A JAXON márkájú -and-#39,JAXON 3 rekeszes 160cm botzsák-and-#39, a horgászok egyik kedvenc társa, akik nem akarnak lemondani a kényelemről és a praktikusságról. Ez a botzsák egy kiváló minőségű termék, amely tartós és strapabíró anyagokból készült. A botzsák hossza 160 cm, így a legtöbb horgászbot kényelmesen elfér benne.

Az első, a második és a harmadik rekesz kiválóan alkalmas a botok és a tartozékok tárolására. A táskának van egy nagy belső zsebe is, amely még több tárolási lehetőséget biztosít. Az erős cipzárok biztonságosan zárják a rekeszeket, így a botok és a tartozékok biztonságban vannak a szállítás során.

A botzsák kényelmesen hordozható a két párnázott fogantyúnak köszönhetően, amelyekkel a táskát akár hosszú távon is kényelmesen szállíthatjuk. Az állítható vállpánt pedig lehetővé teszi, hogy kényelmesen és biztonságosan hordozzuk a botzsákot a vállunkon, amikor hosszabb távolságot kell megtennünk.

A JAXON 3 rekeszes 160cm botzsák ideális választás a horgászoknak, akiknek a botok és a tartozékok szállítása fontos szerepet tölt be a horgászat során. A tartós anyagok és az erős cipzárok biztosítják, hogy a botzsák hosszú ideig használható legyen. A kényelmes fogantyúk és a vállpánt pedig lehetővé teszik, hogy kényelmesen és biztonságosan szállíthassuk a botokat és a tartozékokat.

Összességében a JAXON 3 rekeszes 160cm botzsák egy kiváló minőségű termék, amely a horgászok számára kényelmes és praktikus megoldást nyújt a botok és a tartozékok szállítására. A tartós anyagok és az erős cipzárok biztosítják, hogy a botzsák hosszú ideig használható legyen, míg a kényelmes fogantyúk és a vállpánt lehetővé teszik, hogy kényelmesen és biztonságosan szállíthassuk a botokat és a tartozékokat.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Jaxon 3 rekeszes 160cm botzsák" című hirdetést látja. (fent)