Betöltés...

Mistrall Rx Carp 4000 Nyeletőfékes Horgászorsó

Ár: 11.325 Ft

A Mistrall Rx Carp Nyeletőfékes Horgászorsó egy csúcsminőségű eszköz, amelyet kifejezetten a pontyhorgászok igényeinek kielégítésére terveztek. Ez az orsó tartós és könnyű anyagokból készült, így hosszú élettartamot és kényelmes használatot biztosít még a legintenzívebb horgászati körülmények között is. Az erős szerkezet és a kiváló minőségű alkatrészek biztosítják a megbízhatóságot és a tartósságot.

A nyeletőfékes rendszer lehetővé teszi a halak szabad mozgását anélkül, hogy halat vesztenénk, ami különösen hasznos nagyobb pontyok horgászatánál. A precíziós csapágyak sima és egyenletes működést garantálnak, csökkentve a súrlódást és növelve az orsó hatékonyságát. Az orsó fékrendszere finoman állítható, így mindig optimális fékerőt alkalmazhatunk a különböző méretű halak kifogásához.

Az ergonomikus, csúszásmentes hajtókar kényelmes és biztos fogást nyújt, még nedves körülmények között is. A nagy kapacitású dob lehetővé teszi a hosszú dobásokat és a mélyebb vizek elérését, míg a zsinórvezető rendszer minimalizálja a zsinór csavarodását és kopását, növelve a dobások pontosságát és távolságát.

A Mistrall Rx Carp Nyeletőfékes Horgászorsó modern és elegáns dizájnjával nemcsak esztétikailag vonzó, hanem rendkívül praktikus is, mivel könnyen kezelhető és karbantartható. Ez az orsó különböző méretekben elérhető, hogy minden horgász megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.

Ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik egy megbízható és hatékony orsót keresnek a pontyhorgászathoz. A Mistrall Rx Carp Nyeletőfékes Horgászorsó kiváló teljesítményével és tartósságával hozzájárul a sikeres és élvezetes horgászat élményéhez, biztosítva, hogy minden horgászat alkalmával a legjobb eredményeket érje el.

Mérete: 4000
Fékrendszere: Nyeletőfékes
Csapágyak száma: 5+1
Áttétele: 5:5:1
Zsinórkapacitás: 0.28mm/270m
Súlya: 384g

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Rx Carp 4000 Nyeletőfékes Horgászorsó" című hirdetést látja. (fent)