Betöltés...

Suretti teljesen zárható full sátras 2 személyes horgász sátor ernyő 320cm, 3000mm vízoszlop

Ár: 39.990 Ft

Az egyik legjobb dolog amit valaha kitaláltak! Aki már használta a Suretti teljesen zárható két személyes horgász ernyőt az a rövidebb (vagy akár hosszabb) túrák alkalmával sem akar sátrat használni! További óriási előny, hogy olyan helyeken is használhatjuk ahol a sátor használata nem engedélyezett!
A négyzetes kialakításnak és a hatalmas palástátmérőnek köszönhetően az ernyő "lakóterében" 2db. bojlis ágyat is elhelyezhetünk, de természetesen az egy horgász ágy egy horgász szék, vagy a két horgász székes kombinációt is választhatjuk. A nagyméretű panoráma ablakon keresztül, az ernyő teljesen zárt állapotában is, tökéletes a kilátás. Rossz idő esetén pedig egy kis játszóházat is kialakíthatunk benne a gyerkőcök részére. Az 1,7-1,9m-es belmagasságból adódóan pedig nem kell folyamatosan meggörnyedt tartással lennünk, ami jelentősen javítja a komfortérzetünket horgászat közben.
A 210D anyag, amiből ez az ernyő is készült, 3000mm vízoszlopnak képes ellenállni, így gyakorlatilag vízálló. A varrások ragasztottak és ennek köszönhetően a varrásoknál sem csöpög be az eső.
Az ernyő bordázata egy nagyon rugalmas és erős, 4,2mm átmérőjű, eloxált acél rudazatból áll, ami ellenáll a nagyobb erejű széllökéseknek is.
Az ernyőt saját hordtáskájában kényelmesen tárolhatjuk és szállíthatjuk.
A leszúró/rögzítő kampók és a rögzítőkötél is tartozék, ezért ezeket sem kell külön megvásárolnunk.
A Suretti horgász ernyő biztos védelmet nyújt minden horgász számára, legyen szó esőről, szélről vagy napsütésről.

cseppálló nem vízálló

Az ernyő nyitott állapotban a földtől mért magassága: 130 cm.
A bejárat szélessége nyitott állapotban: 165 cm.

Kupola méret: 320 cm
Átmérő: 270 cm


Súlya mindössze 3,6kg, szállítási mérete pedig 10x10x160cm, ezért a szállítása sem okoz problémát.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Suretti teljesen zárható full sátras 2 személyes horgász sátor ernyő 320cm, 3000mm vízoszlop" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: