Betöltés...

Mistrall Spodniobuty Pvc Horgász Melles Csizma 44

Ár: 16.535 Ft

A Mistrall Spodniobuty PVC Horgász Melles Csizma egy kiváló minőségű, strapabíró ruhadarab, amelyet kifejezetten horgászok számára terveztek, hogy szárazon és kényelmesen tartsák őket a vízen töltött hosszú órák alatt. Ezek a melles csizma tartós PVC anyagból készült, amely teljesen vízálló, így megvédi a horgászokat a nedvességtől és a hidegtől, biztosítva a maximális komfortot és védelmet minden időjárási körülmény között.

A melles csizma ergonomikus kialakítású, így kényelmes viseletet biztosít hosszú távon is. Az állítható vállpántok lehetővé teszik a tökéletes illeszkedést, míg a rugalmas derékrész extra kényelmet és mozgásszabadságot biztosít. Az erős és csúszásmentes talppal ellátott csizma biztonságos lépést garantál a csúszós és egyenetlen felületeken is, növelve a stabilitást és a biztonságot a vízben.

A Mistrall Spodniobuty PVC Horgász Melles csizma könnyen fel- és levehető, és egyszerűen tisztítható, ami praktikus és időtakarékos megoldást nyújt a horgászok számára. A melles csizma zsebekkel is rendelkezik, amelyek extra tárolóhelyet biztosítanak a kisebb horgászfelszerelések számára, így mindig kéznél vannak a szükséges eszközök.

Ez a melles csizma ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik értékelik a minőséget, a kényelmet és a funkcionalitást. A Mistrall Spodniobuty PVC Horgász Melles csizma nemcsak a horgászat élményét teszi élvezetesebbé, hanem hozzájárul a horgász biztonságához és kényelméhez is, biztosítva, hogy minden horgászat alkalmával a legjobb teljesítményt nyújthassa.

Mérete: 44

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Spodniobuty Pvc Horgász Melles Csizma 44" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: