Betöltés...

Mistrall Siro Teleszkópos Match Horgászbot 390cm 5-25g

Ár: 15.580 Ft

A Mistrall Siro Teleszkópos Match Horgászbot egy csúcskategóriás, sokoldalú horgászbot, amelyet kifejezetten a match horgászat szerelmeseinek terveztek. Ez a teleszkópos bot prémium minőségű karbon anyagból készült, amely biztosítja a rendkívüli tartósságot és rugalmasságot, miközben megőrzi a könnyű súlyt a hosszú órákon át tartó kényelmes használat érdekében. A teleszkópos kialakítás lehetővé teszi, hogy a bot kompakt méretre összecsukható legyen, így könnyen szállítható és tárolható, ideális választás a gyakran utazó horgászok számára.

Az érzékeny botcsúcs azonnal jelzi a legfinomabb kapásokat is, növelve a sikeres horogra akadás esélyét, míg az erős gerinc biztosítja a megfelelő fárasztási erőt nagyobb halak esetében is. Az ergonomikus, csúszásmentes markolat kényelmes és biztos fogást nyújt, még nedves körülmények között is, csökkentve a kézfáradtságot hosszabb horgászat során.

A Mistrall Siro Teleszkópos Match Horgászbot minőségi gyűrűi és erős orsótartója zökkenőmentes zsinórvezetést és stabil orsórögzítést biztosítanak, tovább növelve a bot teljesítményét és megbízhatóságát. A bot különböző hosszúságban és dobósúly-tartományban érhető el, hogy minden horgász megtalálhassa a számára legmegfelelőbb változatot a különböző horgászati szituációkhoz.

Ez a bot ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik egy megbízható, könnyen kezelhető és kiváló teljesítményű eszközt keresnek a match horgászathoz. Modern és elegáns dizájnjával, valamint magas szintű funkcionalitásával a Mistrall Siro Teleszkópos Match Horgászbot hozzájárul a sikeres és élvezetes horgászat élményéhez, biztosítva, hogy minden horgászat alkalmával a legjobb eredményeket érje el.

Hossza: 390cm
Tagok száma: Tele
Anyaga: Carbon
Dobósúlya: 5-25g
Szállítási mérete: 109cm
Súlya: 232g


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Siro Teleszkópos Match Horgászbot 390cm 5-25g" című hirdetést látja. (fent)