Betöltés...

Mistrall Nautilio Feeder Horgászbot 390cm Max:90g 3+3 Részes

Ár: 14.990 Ft

A Mistrall Nautilio Feeder Horgászbot egy prémium minőségű horgászbot, amelyet kifejezetten a feeder horgászat igényeinek megfelelően terveztek. Ez a bot kiváló minőségű karbon anyagból készült, amely biztosítja a könnyű súlyt, a tartósságot és a kiváló rugalmasságot, így hosszú távon is kényelmes használatot garantál. A bot erős szerkezete lehetővé teszi a nagyobb halak sikeres fárasztását és kifogását, így ideális választás mind édesvízi, mind tengeri horgászathoz.

A Mistrall Nautilio Feeder Horgászbot gyors akcióval és érzékeny csúccsal rendelkezik, amely azonnal jelzi a legkisebb kapásokat is, növelve ezzel a sikeres horogra akadás esélyét. Az erős gerinc biztosítja a megfelelő fárasztási erőt, így a horgászok magabiztosan kezelhetik a nagyobb halakat is. Az ergonomikus, csúszásmentes markolat kényelmes és biztos fogást nyújt, még nedves körülmények között is, csökkentve a kézfáradtságot hosszabb horgászat során.

A bot minőségi gyűrűi és az erős orsótartó biztosítják a zökkenőmentes zsinórvezetést és a stabil orsórögzítést, ami tovább növeli a bot teljesítményét és megbízhatóságát. A Mistrall Nautilio Feeder Horgászbot különböző hosszúságban és dobósúly-tartományban érhető el, hogy minden horgász megtalálhassa a számára legmegfelelőbb változatot a különböző horgászati szituációkhoz és célhalakhoz igazítva.

Ez a bot ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik egy megbízható, könnyen kezelhető és kiváló teljesítményű eszközt keresnek a feeder horgászathoz. A Mistrall Nautilio Feeder Horgászbot modern és elegáns dizájnjával, valamint magas szintű funkcionalitásával hozzájárul a sikeres és élvezetes horgászat élményéhez, biztosítva, hogy minden horgászat alkalmával a legjobb eredményeket érje el.

Hossza: 390cm
Tagok száma: 3+3
Anyaga: Carbon
Dobósúlya: 90g
Szállítási mérete: 135cm
Súlya: 240g




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Nautilio Feeder Horgászbot 390cm Max:90g 3+3 Részes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: