Betöltés...

Mistrall Lamberta Tele Spin Teleszkópos Pergető Horgászbot 300cm Max:25g

Ár: 13.340 Ft

A Mistrall Lamberta Tele Spin Teleszkópos Pergető Horgászbot egy kiváló minőségű, sokoldalú horgászbot, amelyet kifejezetten a pergető horgászat kedvelőinek terveztek. Ez a teleszkópos bot kiváló minőségű karbon anyagból készült, ami biztosítja a tartósságot, az erőt és a rugalmasságot, miközben könnyű súlya kényelmes használatot tesz lehetővé. A teleszkópos kialakítás lehetővé teszi a bot kompakt méretre történő összecsukását, így könnyen szállítható és tárolható, ideális választás a horgászok számára, akik gyakran utaznak.

A Mistrall Lamberta Tele Spin bot érzékeny csúcsa azonnal reagál a legkisebb kapásokra is, így növelve a sikeres horogra akadás esélyét. Az erős gerinc és a precíz akció lehetővé teszi a pontos dobásokat és a hatékony fárasztást, még a nagyobb halak esetében is. Az ergonomikus, csúszásmentes markolat kényelmes és biztos fogást biztosít, még hosszabb horgászat során is, így csökkentve a fáradtságot.

A bot minőségi gyűrűi és az erős orsótartó biztosítják a zökkenőmentes zsinórvezetést és a stabil orsórögzítést, ami tovább növeli a bot teljesítményét és megbízhatóságát. A Mistrall Lamberta Tele Spin Teleszkópos Pergető Horgászbot különböző hosszúságban és dobósúly-tartományban elérhető, hogy minden horgász megtalálhassa a számára legmegfelelőbb változatot a különböző horgászati szituációkhoz.

Hossza: 300cm
Tagok száma: Tele
Anyaga: Carbon
Dobósúlya: 25g
Szállítási mérete: 65cm
Súlya: 180g




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Lamberta Tele Spin Teleszkópos Pergető Horgászbot 300cm Max:25g" című hirdetést látja. (fent)