Betöltés...

Mistrall Nautilio Gv Spin Light Pergető Horgászbot 270cm 10-20g 2 Részes

Ár: 11.990 Ft

A Mistrall Nautilio Gv Spin Light Pergető Horgászbot egy prémium kategóriás, könnyű pergető bot, amelyet kifejezetten a finomszerelékes horgászat szerelmeseinek terveztek. Ez a bot magas minőségű karbon anyagból készült, amely garantálja a kiváló tartósságot és rugalmasságot, miközben megőrzi a könnyű súlyt a kényelmes és fáradságmentes használat érdekében. Az érzékeny botcsúcs azonnal jelzi a legkisebb kapásokat is, míg az erős gerinc biztosítja a megfelelő fárasztási erőt még nagyobb halak esetében is.

Az ergonomikus, csúszásmentes markolat kényelmes és biztos fogást nyújt, akár nedves körülmények között is, hosszabb horgászat során is csökkentve a kézfáradtságot. A minőségi gyűrűk és az erős orsótartó zökkenőmentes zsinórvezetést és stabil orsórögzítést biztosítanak, tovább növelve a bot teljesítményét és megbízhatóságát.

A Mistrall Nautilio Gv Spin Light Pergető Horgászbot különböző hosszúságban és dobósúly-tartományban érhető el, így minden horgász megtalálhatja a számára legmegfelelőbb változatot a különböző horgászati szituációkhoz. Ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik megbízható és hatékony eszközt keresnek a pergető horgászathoz. Modern és elegáns dizájnjával, valamint kiváló teljesítményével ez a bot hozzájárul a sikeres és élvezetes horgászat élményéhez, biztosítva, hogy minden alkalommal a legjobb eredményeket érje el.

Hossza: 270cm
Tagok száma: 2
Anyaga: Carbon
Dobósúlya: 10-20g
Szállítási mérete: 139cm
Súlya: 172g

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Botok
 
Feladás dátuma: 2024.09.22
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Nautilio Gv Spin Light Pergető Horgászbot 270cm 10-20g 2 Részes" című hirdetést látja. (fent)