Betöltés...

Mistrall Nautilio Bolognai Horgászbot 400cm Max:25g

Ár: 11.100 Ft

A Mistrall Nautilio Bolognai Horgászbot egy kiváló minőségű, sokoldalú bot, amelyet kifejezetten a bolognai stílusú horgászat igényeinek megfelelően terveztek. Ez a bot magas minőségű karbon anyagból készült, ami biztosítja a könnyű súlyt, a tartósságot és a rugalmasságot, így hosszú órákon át kényelmes használatot tesz lehetővé. A bot kiváló teljesítményt nyújt, akár édesvízi, akár tengeri horgászatra használják.

A Mistrall Nautilio Bolognai Horgászbot gyors akcióval és érzékeny csúccsal rendelkezik, amely lehetővé teszi a kapások azonnali észlelését és a gyors reagálást. Az erős gerinc biztosítja a megfelelő fárasztási erőt, így a horgászok magabiztosan kezelhetik a nagyobb halakat is. Az ergonomikus, csúszásmentes markolat kényelmes és biztos fogást nyújt, még nedves körülmények között is, csökkentve a kézfáradtságot hosszabb horgászat során.

A bot minőségi gyűrűi és az erős orsótartó biztosítják a zökkenőmentes zsinórvezetést és a stabil orsórögzítést, ami tovább növeli a bot teljesítményét és megbízhatóságát. A teleszkópos kialakítás lehetővé teszi, hogy a bot könnyen szállítható és tárolható legyen, így ideális választás a gyakran utazó horgászok számára.

A Mistrall Nautilio Bolognai Horgászbot különböző hosszúságban és dobósúly-tartományban érhető el, hogy minden horgász megtalálhassa a számára legmegfelelőbb változatot. Ez a bot ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik egy megbízható, könnyen kezelhető és kiváló teljesítményű eszközt keresnek a bolognai horgászathoz.

Hossza: 400cm
Tagok száma: Tele
Anyaga: Carbon
Dobósúlya: 25g
Szállítási mérete: 125cm
Súlya: 181g


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Nautilio Bolognai Horgászbot 400cm Max:25g" című hirdetést látja. (fent)