Betöltés...

Mistrall Lamberta Tele Superior Teleszkópos Horgászbot 300cm Max:60g

Ár: 9.890 Ft

A Mistrall Lamberta Tele Superior Teleszkópos Horgászbot egy prémium minőségű horgászbot, amelyet kifejezetten a horgászok sokoldalú igényeinek kielégítésére terveztek. Ez a bot kiváló minőségű karbon anyagból készült, ami biztosítja a rendkívüli tartósságot, rugalmasságot és erőt, miközben könnyű súlya kényelmes használatot tesz lehetővé. A teleszkópos kialakítás lehetővé teszi, hogy a bot kompakt méretre csukódjon össze, így könnyedén szállítható és tárolható, ideális választás a gyakran utazó horgászok számára.

A Mistrall Lamberta Tele Superior bot érzékeny csúcsa azonnal jelzi a legkisebb kapásokat is, így növelve a sikeres akasztások esélyét. Az erős gerinc és a gyors akció lehetővé teszi a pontos dobásokat és a hatékony fárasztást, még a nagyobb halak esetében is. Az ergonomikus, csúszásmentes markolat biztos fogást nyújt, így hosszabb horgászat során is kényelmes használatot garantál, csökkentve a kézfáradtságot.

A bot minőségi gyűrűi és az erős orsótartó biztosítják a zökkenőmentes zsinórvezetést és a stabil orsórögzítést, növelve a bot teljesítményét és megbízhatóságát. A Mistrall Lamberta Tele Superior Teleszkópos Horgászbot különböző hosszúságban és dobósúly-tartományban érhető el, hogy minden horgász megtalálhassa a számára legmegfelelőbb változatot a különböző horgászati szituációkhoz.

Hossza: 300cm
Tagok száma: Tele
Anyaga: Carbon
Dobósúlya: 60g
Szállítási mérete: 95cm
Súlya: 405g




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Lamberta Tele Superior Teleszkópos Horgászbot 300cm Max:60g" című hirdetést látja. (fent)