Betöltés...

Mistrall Stratus Light Spin Pergető Horgászbot 210cm 3-12g 2 Részes

Ár: 8.370 Ft

A Mistrall Stratus Light Spin egy kiváló minőségű, könnyű pergető horgászbot, amelyet kifejezetten a finomszerelékes horgászat szerelmeseinek terveztek. Ez a bot prémium karbon anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot, rugalmasságot és a könnyű súlyt, lehetővé téve a hosszú órákon át tartó kényelmes horgászatot.

Az érzékeny botcsúcs lehetővé teszi a legfinomabb kapások azonnali észlelését, növelve a sikeres horogra akadás esélyét, míg az erős gerinc biztosítja a megfelelő fárasztási erőt a nagyobb halak kezeléséhez is. Az ergonomikus, csúszásmentes markolat biztos és kényelmes fogást nyújt, még nedves körülmények között is, csökkentve a kézfáradtságot a hosszabb horgászat során.

A Mistrall Stratus Light Spin minőségi gyűrűkkel és erős orsótartóval rendelkezik, amelyek zökkenőmentes zsinórvezetést és stabil orsórögzítést biztosítanak, növelve a bot teljesítményét és megbízhatóságát. A bot különböző hosszúságban és dobósúly-tartományban érhető el, hogy minden horgász megtalálhassa a számára legmegfelelőbb változatot a különböző horgászati szituációkhoz.

Ez a bot ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik egy megbízható, könnyen kezelhető és kiváló teljesítményű eszközt keresnek a pergető horgászathoz. Modern és elegáns dizájnjával, valamint magas szintű funkcionalitásával a Mistrall Stratus Light Spin hozzájárul a sikeres és élvezetes horgászat élményéhez, biztosítva, hogy minden horgászat alkalmával a legjobb eredményeket érje el.

Hossza: 210cm
Tagok száma: 2
Anyaga: Carbon
Dobósúlya: 3-12g
Szállítási mérete: 112cm
Súlya: 86g

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Botok
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Stratus Light Spin Pergető Horgászbot 210cm 3-12g 2 Részes" című hirdetést látja. (fent)