Betöltés...

Mistrall Horgász Baseball Sapka Kék

Ár: 3.750 Ft

A Mistrall Horgász Baseball Sapka egy stílusos és praktikus kiegészítő, amely ideális a horgászok számára. Ez a sapka kiváló minőségű, tartós anyagokból készült, amely hosszú élettartamot és kényelmes viseletet biztosít, akár egész napos horgászat során is. A sapka kialakítása segít megelőzni a túlzott izzadást és kényelmet biztosít még a legmelegebb napokon is.

A Mistrall Horgász Baseball Sapka állítható pánttal rendelkezik, amely lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést bármilyen fejmérethez. Az előre hajló napellenző hatékonyan védi a szemet a napsugaraktól, javítva a látási viszonyokat és csökkentve a vakító fényt. A sapka dizájnja modern és sportos, a rajta található Mistrall logó pedig egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Ez a sapka nemcsak horgászathoz, hanem bármilyen szabadtéri tevékenységhez ideális választás, beleértve a túrázást, a kempingezést és a hétköznapi viseletet is. A Mistrall Horgász Baseball Sapka stílusos megjelenése és funkcionalitása miatt tökéletes kiegészítő minden horgász számára, aki értékeli a minőséget és a kényelmet.

Színe: Kék

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Horgász Baseball Sapka Kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: