Betöltés...

Mistrall Method Feeder Szerelék Leadcore Zsinóron 50g 4-es Horoggal 1db/csomag

Ár: 1.990 Ft

A Mistrall Method Feeder Kész Szerelék Leadcore Zsinóron egy professzionálisan előkészített horgászszerelék, amely ideális a method feeder horgászat szerelmeseinek. Ez a kész szerelék kiváló minőségű anyagokból készült, biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot még intenzív használat esetén is. A leadcore zsinór erős és kopásálló, amely biztosítja a szerelék stabilitását és a pontos etetést.

A kész szerelék optimalizált kialakítása lehetővé teszi a csali gyors és egyszerű felszerelését, így időt takarít meg a horgászok számára. A method feeder kosár precízen és biztonságosan van rögzítve a leadcore zsinóron, ami biztosítja a megfelelő csali elhelyezést és az etetőanyag hatékony kioldódását. Az előkészített horog és előke garantálja a maximális fogási esélyeket, mivel a csali természetes módon kerül a halak elé.

Ez a kész szerelék különböző méretekben és súlyokban elérhető, hogy minden horgász megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet a különböző horgászhelyzetekhez és célhalakhoz igazítva. A Mistrall Method Feeder Kész Szerelék Leadcore Zsinóron ideális választás mind kezdő, mind tapasztalt horgászok számára, akik megbízható és hatékony eszközt keresnek a method feeder horgászathoz.

Kiszerelése: 1db
Etetőkosár mérete: 50g
Horog mérete: 4-es

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Method Feeder Szerelék Leadcore Zsinóron 50g 4-es Horoggal 1db/csomag" című hirdetést látja. (fent)