Betöltés...

Mistrall Kész Method Feeder Végszerelék 30g 2-es Horoggal 1db/csomag

Ár: 1.440 Ft

A Mistrall Kész Method Feeder Végszerelék egy professzionálisan előkészített horgászszerelék, amelyet kifejezetten a method feeder horgászat igényeinek megfelelően terveztek. Ez a végszerelék magas minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot még intenzív használat esetén is. Az előre összeállított szerelék megkönnyíti a horgászok dolgát, időt takarítva meg és biztosítva, hogy minden elem tökéletesen illeszkedjen egymáshoz.

A Mistrall Kész Method Feeder Végszerelék tartalmaz egy method feeder kosarat, amely precízen és biztonságosan van rögzítve az erős főzsinórra. A method kosár kialakítása lehetővé teszi az etetőanyag hatékony kioldódását, így vonzza a halakat a csalihoz. A kész szerelék része egy éles és tartós horog is, amely biztosítja a sikeres akasztást.

A szerelék könnyen és gyorsan használatra kész állapotba hozható, így a horgászoknak csak fel kell csatlakoztatniuk a főzsinórra és már indulhat is a horgászat. Ez a kész végszerelék különböző méretekben és súlyokban érhető el, hogy minden horgász megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet a különböző horgászhelyzetekhez és célhalakhoz igazítva.

Kiszerelése: 1db
Etetőkosár mérete: 30g
Horog mérete: 2-es

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Kész Method Feeder Végszerelék 30g 2-es Horoggal 1db/csomag" című hirdetést látja. (fent)