Betöltés...

Mistrall Igla Metal Inox Csalifűzőtű 1db/csomag

Ár: 930 Ft

A Mistrall Igla Metal Inox Csali Fűzőtű egy kiváló minőségű eszköz, amelyet kifejezetten a horgászok igényeinek megfelelően terveztek. Ez a csali fűzőtű rozsdamentes acélból készült, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot, még a legnehezebb horgászati körülmények között is. Az Inox anyag ellenáll a korróziónak, így ez az eszköz ideális választás mind édesvízi, mind tengeri horgászathoz.

A Mistrall Igla Metal Inox Csali Fűzőtű vékony, de erős kialakítása lehetővé teszi a csalik, például bojlik, pelletek és kukoricák könnyű és gyors felfűzését, anélkül, hogy károsítaná őket. A tű hegye rendkívül éles, ami megkönnyíti a csali átszúrását, miközben a sima felület biztosítja a zökkenőmentes áthaladást. Az ergonomikus markolat kényelmes fogást és könnyű kezelhetőséget biztosít, még hosszabb használat során is.

Ez a fűzőtű kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható, és kényelmesen elfér a horgászfelszerelés között. A Mistrall Igla Metal Inox Csali Fűzőtű elengedhetetlen eszköz minden horgász számára, aki precíz és megbízható eszközt keres a csalik felfűzéséhez. Ezzel az eszközzel a csalik gyorsan és hatékonyan előkészíthetők, növelve a horgászat hatékonyságát és sikerességét.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.09.22
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Igla Metal Inox Csalifűzőtű 1db/csomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: