Betöltés...

Mistrall Sicata Allround Monofil Előkezsinór 30m 0.16mm 5.80Kg

Ár: 780 Ft

A Mistrall Sicata Allround Monofil Előkezsinór egy prémium minőségű zsinór, amelyet kifejezetten az előkék kötéséhez és a különböző horgászati módszerek igényeinek kielégítésére terveztek. Ez a monofil zsinór kiváló kopásállósággal és nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, biztosítva a halak biztonságos kifogását még a legnehezebb horgászati körülmények között is. A Mistrall Sicata Allround Monofil Előkezsinór rendkívül erős és rugalmas, így megbízható teljesítményt nyújt minden horgászati szituációban.

Az átlátszó anyag biztosítja a zsinór láthatatlanságát a vízben, így növelve a kapások esélyét, mivel a halak számára szinte észrevehetetlen. A zsinór kiváló csomótartó képességgel bír, ami megbízható és erős csomókötést tesz lehetővé, biztosítva, hogy a felszerelés minden eleme biztonságosan rögzítve legyen.

A Mistrall Sicata Allround Monofil Előkezsinór különböző vastagságokban és hosszúságokban elérhető, hogy minden horgász megtalálhassa a számára legmegfelelőbb változatot a különböző horgászati helyzetekhez és célhalakhoz igazítva. Ez a zsinór ideális választás mind édesvízi, mind tengeri horgászathoz, valamint mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik megbízható és sokoldalú előkezsinórt keresnek.

A Mistrall Sicata Allround Monofil Előkezsinór modern és praktikus kialakításával hozzájárul a sikeres és élvezetes horgászat élményéhez, biztosítva, hogy a horgászok mindig a legjobb eredményeket érjék el.

Hossza: 30m
Átmérője: 0.16mm
Teherbírása: 5.80Kg

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mistrall Sicata Allround Monofil Előkezsinór 30m 0.16mm 5.80Kg" című hirdetést látja. (fent)