Betöltés...

Mustad Neoprene Reel Case Orsó Tároló Táska 21x16.5cm 1db/csomag

Ár: 4.480 Ft

A Mustad Neoprene Reel Case Horgász Orsó Tároló Táska egy kiváló minőségű tárolóeszköz, amelyet kifejezetten a horgászorsók biztonságos és védett szállítására terveztek. Ez a tárolótáska tartós és rugalmas neoprén anyagból készült, amely kiváló védelmet nyújt az orsónak a sérülésektől, karcolásoktól és a környezeti hatásoktól. A neoprén anyag puha belső borítása biztosítja, hogy az orsó mindig biztonságban legyen, miközben könnyedén hozzáférhető marad.

A táska praktikus tépőzáras záródással rendelkezik, amely gyors és egyszerű hozzáférést tesz lehetővé az orsóhoz. Az ergonomikus kialakítás és a kompakt méret lehetővé teszi, hogy könnyen elférjen bármilyen horgásztáskában vagy hátizsákban, így ideális választás mind a horgászathoz utazók, mind a rendszeres horgászok számára.

A Mustad Neoprene Reel Case elegáns és diszkrét megjelenését a Mustad logó teszi teljessé, jelezve a termék prémium minőségét. Ez a tárolótáska több méretben elérhető, hogy különböző típusú és méretű orsók számára is megfelelő védelmet nyújtson. Ideális választás mindazok számára, akik megbízható és stílusos megoldást keresnek horgászorsóik védelmére és szállítására.

Mérete:21x16.5cm

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Mustad Neoprene Reel Case Orsó Tároló Táska 21x16.5cm 1db/csomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: