Betöltés...

Sonik Carryall Compact Szerelékes Táska 47x25x25cm

Ár: 13.990 Ft

A Sonik Carryall Compact Szerelékes Táska egy prémium minőségű, sokoldalú horgásztáska, amelyet kifejezetten a horgászok igényeinek megfelelően terveztek. Ez a kompakt táska tartós és vízálló anyagokból készült, biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot minden horgászati helyzetben. A táska fő rekesze tágas és párnázott, így bőséges helyet biztosít a különböző szerelékek, csalik és egyéb horgászfelszerelések biztonságos tárolásához.

A Sonik Carryall Compact Szerelékes Táska több külső zsebbel is rendelkezik, amelyek gyors és könnyű hozzáférést biztosítanak a gyakran használt eszközökhöz és kiegészítőkhöz. Az erős cipzárak és a strapabíró fogantyúk kényelmes és biztonságos szállítást tesznek lehetővé, míg az állítható és párnázott vállpánt maximális komfortot nyújt hosszabb utakon is.

A táska ergonomikus kialakítása és kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyen szállítható legyen, akár kézben, akár vállon viselve. A Sonik márka neve garantálja a minőséget és a megbízhatóságot, így biztos lehet benne, hogy ez a táska hosszú távon is megfelel majd az elvárásoknak.

A Sonik Carryall Compact Szerelékes Táska ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik praktikus és jól szervezett tárolási megoldást keresnek horgászfelszereléseik számára. A stílusos és funkcionális kialakítás biztosítja, hogy minden szükséges eszköz mindig kéznél legyen, amikor szüksége van rá.

- Alacsony magasság a tökéletes ágy alatti tároláshoz
- Két oldalsó cipzáras zseb Két oldalsó hálós rejtett zseb és belső cipzáras fedeles zseb
- Levehető állítható vállpánt és tépőzáras fogantyú
- HD vízálló alapanyag
- Kopásálló és vízálló 600D szövet
- Túlméretes, No.10-es cipzárok, könnyű fogókkal

Cikkszám: SNFC0-028
Méret: 47x25x25 cm
Típus: Carryall Compact

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Sonik Carryall Compact Szerelékes Táska 47x25x25cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: