Betöltés...

Kamasaki Economic 2 Botos Rod Pod Ajándék Fejlámpával

Ár: 9.960 Ft

A Kamasaki Economic 2 Botos Rod Pod egy praktikus és megbízható eszköz, amelyet kifejezetten a horgászok számára terveztek, hogy megkönnyítse a horgászbotok stabil és biztonságos tartását. Ez a rod pod könnyű, mégis tartós anyagokból készült, biztosítva a hosszú élettartamot és a könnyű szállítást. A két botos kialakítás lehetővé teszi, hogy egyszerre két horgászbotot helyezzen el rajta, így növelve a fogási esélyeket. A rod pod állítható magasságú és dőlésszögű, így könnyedén beállítható a különböző horgászati helyzetekhez és igényekhez. Az összecsukható lábaknak köszönhetően kompakt méretűre csukható össze, így könnyen szállítható és tárolható. A Kamasaki Economic 2 Botos Rod Pod ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik megbízható és sokoldalú eszközt keresnek a horgászfelszerelésük kiegészítésére.

TECHNIKAI ADATOK
Típusa: Economic rod-pod.
Kapacitása: 2 botos.
Szállítási súlya: 1060 gramm.
Szállítási méret: 15x70 cm-es hord táskában.
Összeszerelt magassága: 55-70 cm.
Hossza: 70-110 cm.
Lábak hossza: 27cm.
Buzz bar szélessége: 35 cm.
Lábak egymással bezárt szöge: ~90 fok.

Tartozékai: 1 db központi, kihúzható tengely két csavaros véggel. 4 láb, 2 db buzz-bar, 2 db szár, amelyre a buzz bar-okat helyezzük fel.
Összeszerelése: A központi tengelybe csavarozzuk bele a lábakat, a csavarokkal rögzítsük a buzz bar-t tartó szárat, majd csavarozzuk bele a buzz bar-okat. Hossza a tengely közepén lévő csavar meglazításával teleszkóposan állítható.


Cikkszám: 12048-907
Tartalom: Eco 2 botos rodpod ajándék fejlámpával

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Kamasaki Economic 2 Botos Rod Pod Ajándék Fejlámpával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: