Betöltés...

Benzar Mix Instant Pop-Up Method Csali Ananász 8mm 20db/csomag

Ár: 450 Ft

Az igazán gazdaságos csalikat minden horgász szereti! A Benzár Instant horogcsaliknak köszönhetően most nagyobb befektetés nélkül is van lehetősége mindenkinek kipróbálnia akár többféle ízt, színt és méretet egyazon csaliból.

Ezek a termékek ugyanis nagyon kis kiszerelésben, mindössze néhány szem csalit kínálva kerülnek a boltok polcaira egy simítózáras tasakban, ami megőrzi a csalik állagát, aromáját.

A Method lebegő horgászcsalijaink eddig is rengeteg szép eredményt adtak és megelégedéssel használtuk mi is, megannyi horgásszal azonosan.

Csalitüskén és fűzve is használhatóak, 8 mm-es méretük, mondhatni univerzális felhasználási kört enged meg, de kifejezetten a method technika mellé ajánljuk.

A kis méret és az ideális felhajtóerő teszi a Method Pop-up-ot a tökéletes method csalivá, mely az intenzíven telepített tavak kedvelői számára garantálja az eseménydús horgászatot!


Cikkszám: 99089-576
Méret: 8 mm
Kiszerelése: 20db
Ízesítés: Ananász
Típus: Instant Method Pop-up

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Etetőanyagok, csalik
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Benzar Mix Instant Pop-Up Method Csali Ananász 8mm 20db/csomag" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: