Betöltés...

Zadravec Zsömi Carp Food Bojli 24 Mm 1 Kg Grapes Spirit Chili-Kék Szőlő-Fűszer

Ár: 4.590 Ft

Az, hogy ennek a zacskónak tartalmát most hajszálelőkére fűzhetjük, ahhoz hosszú és rögös út vezetett. A Misel Zadravec termékeket 8 éve használom, teljes megelégedettséggel minden körülmények között, több tucat kapitális példány kifogásához segített különböző vizeken!
Ezen idő alatt Misel nem csak Barátom, hanem mentorom is lett kiigazodva a csalik labirintusában!
Hosszas egyeztetés és tesztelés után megszületett az általunk megálmodott ízekből a saját bojli sorozatom! 30év bojligyártás a garancia arra, hogy egy valóban fogós sorozatot sikerült létrehozni most már a saját nevemmel! Egyedisége, hogy csak úgy mint a kezdetekkor a mai napig valódi tojás felhasználásával készül, illetve a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza! Különböző fűszerek, olajok, gondosan összeválogatott keveréke teszi egyedivé. Az ízesítésekben próbáltuk már a halak számára is jól bevált ellenálhatatlan ízvilágokat egymással kombinálni amivel a rafinált, öreg példányokat is sikerül horogra csalni!
Bízva abban, hogy sok horgász életre szóló élményhez jut ezt a csalit használva!
Grapes Spirit-Szőlő Szelleme

A legkeresettebb bojli volt az elmúlt időszakban!Rengeteg nagytestű ponty és amur esett ideiglenesen áldozatul egy fotó erejéig neki köszönhetően!
Rendkívül intenzív attraktív csali,fűszerekkel és csilivel kiegészülve!
Egyedi kék szőlő aromájának köszönhetően szinte bármely időszakban sikeresek lehetünk vele!


Üdv: Zsömi

Íz: Chili-Kék Szőlő-Fűszer
Átmérő: 24 mm
Kiszerelés: 1 kg

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Etetőanyagok, csalik
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Zadravec Zsömi Carp Food Bojli 24 Mm 1 Kg Grapes Spirit Chili-Kék Szőlő-Fűszer" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: