Betöltés...

Benzar Braided Method Feeder Fonott Előke 0,15 10M 11,69Kg Black

Ár: 1.430 Ft

Benzár fonott method előkezsinórA Benzár széria a közkedvelt etetőanyagai és csalijai mellett, többféle, akár a versenyek alatt is használatos kiegészítőt is kínál a horgászok számára. Nincs ez másként jelen termék esetében sem, mely a jelenleg divatos method módszerhez is tökéletes variánst nyújt előkék megkötése terén.A method módszer használatának egyik sarkallatos pontja a megfelelő fonott előke kiválasztása. A Benzár Method fonott előkéje egy 8 szálból szőtt süllyedő zsinór, mely Teflon bevonatot is kapott. Kiemelkedő kopásállósági tulajdonságai mellett, lágysága miatt jól köthető.Méretskálája minden igényt kielégítő, a nagyobb méretek a nagyponty és amur horgászatokhoz is ideális választást nyújtanak.Kiszerelésük 10 méter, melyből rengeteg horogelőke elkészíthető, mérettől függően.Erőssége révén bojlis végszerelékekhez is ajánljuk!

- A kétoldalról lapított, úgynevezett kovácsolt szárú horog a lapított profilnak köszönhetően szélsőséges terhelés elviselésére képes. Optimális választás kapitális halak horgászatánál, különösképpen, amikor a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított.
- Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez.
- A lapkás szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Kisméretű horgoknál verhetetlen, messze a leg strapabíróbb megoldást nyújtó forma, mely a megfelelő horogkötéssel kombinálva tökéletes, jól terhelhető végeredményt ad.
- Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás, miközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást.
-



Cikkszám: 30598-015
Átmérő: 0,15 mm
Hossz: 10 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 11,69 kg (25,72lbs)

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Benzar Braided Method Feeder Fonott Előke 0,15 10M 11,69Kg Black" című hirdetést látja. (fent)