Betöltés...

Zfish Method Feeder Etetőkosár + Töltő Forma 20x30g 3db/csomag

Ár: 2.130 Ft

A Zfish Method Feeder Etetőkosár + Töltő Forma egy praktikus és hatékony szett, amelyet kifejezetten a method feeder horgászat szerelmeseinek terveztek. Ez az eszköz kiváló minőségű anyagokból készült, biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az etetőkosár aerodinamikus kialakítása lehetővé teszi a pontos és hosszú dobásokat, míg a rácsos szerkezet biztosítja az etetőanyag egyenletes és gyors kioldódását, így hatékonyan vonzza a halakat a horgászhelyre.

A szett részét képező töltő forma ergonomikus kialakítású, könnyen használható, és lehetővé teszi az etetőkosár gyors és egyszerű megtöltését. A töltő forma segítségével mindig megfelelő mennyiségű és tökéletesen formázott etetőanyagot helyezhetsz az etetőkosárba, növelve ezzel a horgászat hatékonyságát. Az etetőkosár súlyozott alja stabilan tartja a kosarat a fenéken, még áramló vízben is, így biztosítva, hogy az etetőanyag ott maradjon, ahol a legnagyobb hatása van.

A szett tartalmaz:
1 db Method Kosár 20g
1 db Method Kosár 30g
1 db Method Kosár Töltő Forma

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Zfish Method Feeder Etetőkosár + Töltő Forma 20x30g 3db/csomag" című hirdetést látja. (fent)