Betöltés...

Shimano Stradic Fm C3000 Hg Pergető Orsó

Ár: 65.510 Ft

A Shimano Stradic Pergető Orsó egy prémium minőségű horgászorsó, amelyet a legmodernebb technológiákkal és anyagokkal terveztek, hogy maximális teljesítményt és megbízhatóságot nyújtson a horgászat során. Ez az orsó a Shimano híres precizitását és innovációját tükrözi, biztosítva a sima és egyenletes működést még a legnehezebb körülmények között is.

A Shimano Stradic Pergető Orsó könnyű, mégis erős Hagane testtel rendelkezik, amely kivételes tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A MicroModule II és X-Ship technológiák sima és hatékony erőátvitelt garantálnak, minimalizálva a kopást és növelve az orsó élettartamát. Az orsó CoreProtect vízálló bevonata megvédi a belső alkatrészeket a víz, a por és a szennyeződések káros hatásaitól, így biztosítva a megbízható teljesítményt minden körülmények között.

Az AR-C spulni és a G Free Body kialakítás lehetővé teszi a pontos és hosszú dobásokat, miközben csökkenti a zsinórcsavarodás kockázatát. Az ergonomikus, csúszásmentes hajtókar kényelmes és biztos fogást nyújt, még nedves kézzel is. A finoman állítható fékrendszer lehetővé teszi a pontos zsinórkezelést és a halak biztonságos fárasztását.

Mérete: 3000
Csapágyak száma: 6+1
Fékrendszere: Elsőfékes
Zsinórkapacitása: 0.25mm/210m
Áttétel: 5:8:1
Súlya: 225g
Behúzása: 86cm
Pótdob: Nincsen

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Shimano Stradic Fm C3000 Hg Pergető Orsó" című hirdetést látja. (fent)