Betöltés...

Shimano Tld B Stand Up Harcsázó Horgászbot 165cm 80Lbs 1 Részes

Ár: 59.990 Ft

A Shimano TLD B Stand Up Harcsázó Horgászbot egy kiváló minőségű, erős és megbízható eszköz, amelyet kifejezetten a nagytestű halak, különösen a harcsák horgászatára terveztek. Ez a horgászbot a Shimano híres mérnöki precizitását és innovációit ötvözi, hogy kiváló teljesítményt nyújtson a legnehezebb körülmények között is.

A Shimano TLD B Stand Up bot prémium minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az erőt. A bot erős, mégis könnyű karbonból készült, amely ellenáll a nagyobb halak által kifejtett erőnek és nyomásnak, miközben megőrzi a horgász kényelmét hosszabb ideig tartó használat során is. A bot merev gerince és érzékeny spicce biztosítja a hatékony kapásérzékelést és a halak gyors, kontrollált fárasztását.

Az ergonomikus, csúszásmentes EVA markolat kényelmes és biztos fogást nyújt, még nedves körülmények között is, így hosszabb ideig is fáradtságmentesen horgászhatsz. A minőségi Fuji gyűrűk és az erős orsótartó biztosítják a zsinór sima futását és a megbízható kapcsolatot az orsóval, minimalizálva a zsinór súrlódását és kopását.

A Shimano TLD B Stand Up Harcsázó Horgászbot különböző hosszúságokban és erősségi kategóriákban kapható, hogy minden horgász megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet a különböző horgászati helyzetekhez és célhalakhoz. Ez a bot ideális választás mind a hobbi, mind a profi horgászok számára, akik egy erős, megbízható és könnyen kezelhető botot keresnek a nagytestű halak horgászatához.

A Shimano TLD B Stand Up Harcsázó Horgászbot a minőség, a teljesítmény és az innováció tökéletes kombinációját kínálja, biztosítva a sikeres és élvezetes horgászélményeket minden alkalommal. Ezzel a bottal a horgászat nemcsak hatékonyabb, hanem élvezetesebb is lesz, növelve a fogási esélyeket és a horgászat örömét.

Hossza: 165cm
Tagok száma: 1
Anyaga: Full Carbon + Biofibre
Dobósúlya: 80 Lbs
Szállítási mérete: 165cm




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Shimano Tld B Stand Up Harcsázó Horgászbot 165cm 80Lbs 1 Részes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: