Betöltés...

Shimano Twin Power Fe C2000S Pergető Orsó

Ár: 163.930 Ft

A Shimano Twin Power FE C2000S Pergető Orsó egy kiváló minőségű, professzionális horgászorsó, amelyet a pergető horgászat igényeihez terveztek. Ez az orsó a Shimano legújabb technológiai újításait és precíz mérnöki munkáját ötvözi, hogy kimagasló teljesítményt és megbízhatóságot nyújtson a horgászat során.

A Shimano Twin Power FE C2000S erős és könnyű Hagane testtel rendelkezik, amely biztosítja az orsó tartósságát és stabilitását. Az X-Ship technológia sima és hatékony erőátvitelt garantál, maximalizálva a teherbírást és növelve az orsó élettartamát. A MicroModule fogaskerekek finomabb és egyenletesebb futást biztosítanak, csökkentve a rezgéseket és a zajt a használat során.

Az orsó CoreProtect bevonattal van ellátva, amely megvédi a belső alkatrészeket a víz, a por és más szennyeződések ellen, így biztosítva a megbízható teljesítményt minden körülmények között. Az AR-C spulni és az S-ARB csapágyak sima dobásokat és zsinórkezelést tesznek lehetővé, csökkentve a zsinórcsavarodás kockázatát és növelve a dobások pontosságát.

Az ergonomikus hajtókar kényelmes és biztos fogást nyújt, még nedves kézzel is, míg a finoman állítható fékrendszer precíz zsinórkezelést és biztonságos fárasztást tesz lehetővé. A Twin Power FE C2000S kompakt és könnyű kialakítása tökéletes egyensúlyt biztosít, ami különösen előnyös a hosszú horgászatok során.

Mérete: 2000
Csapágyak száma: 9+1
Fékrendszere: Elsőfékes
Zsinórkapacitása: 0.14mm/145m
Áttétele: 5:1:1
Súlya: 175g
Behúzása: 69cm
Pótdob: Nincsen

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.09.22
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Shimano Twin Power Fe C2000S Pergető Orsó" című hirdetést látja. (fent)