Betöltés...

Shimano Vanquish Fc 4000 Xg Pergető Orsó

Ár: 168.460 Ft

A Shimano Vanquish Pergető Orsó a Shimano csúcskategóriás horgászorsóinak egyik ékköve, amelyet a legmodernebb technológiákkal és anyagokkal terveztek a maximális teljesítmény és megbízhatóság érdekében. Ez az orsó a könnyűség, az erő és a precizitás tökéletes kombinációját kínálja, így ideális választás a pergető horgászat szerelmeseinek.

A Shimano Vanquish Pergető Orsó CI4+ anyagból készült, amely rendkívül könnyű és erős, biztosítva az orsó kivételes tartósságát és könnyű kezelhetőségét. Az orsó Hagane Gear fogaskerekei és MicroModule II technológiája sima, csendes és hatékony erőátvitelt biztosít, minimalizálva a kopást és növelve az élettartamot. Az X-Ship rendszer tovább fokozza a sima működést és növeli a teherbírást, még nagyobb halak fárasztása közben is.

A Vanquish orsó egyik kiemelkedő tulajdonsága a MGL Rotor, amely jelentősen csökkenti az indítási ellenállást, így még könnyedebb és simább a dobás. Az AR-C spulni és az S-ARB csapágyak elősegítik a pontos és hosszú dobásokat, valamint a zsinór sima futását. Az újonnan kifejlesztett Silent Drive technológia pedig a belső alkatrészek finomhangolását biztosítja, csökkentve a zajt és a rezgéseket.

Az orsó vízálló CoreProtect bevonattal rendelkezik, amely megvédi a belső mechanizmusokat a víz, a por és más szennyeződések ellen, így biztosítva a megbízható teljesítményt minden körülmények között. Az ergonomikus, csúszásmentes hajtókar kényelmes és biztos fogást nyújt, még nedves kézzel is, míg a finoman állítható fékrendszer precíz zsinórkezelést és biztonságos fárasztást tesz lehetővé.

A Shimano Vanquish Pergető Orsó többféle méretben elérhető, hogy minden horgász megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet a különböző horgászati helyzetekhez és célhalakhoz. Ez az orsó ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik a legjobb minőséget, teljesítményt és innovációt keresik.

Mérete: 4000
Csapágyak száma: 11+1
Fékrendszere: Elsőfékes
Zsinórkapacitása: 0.30mm/180m
Áttétele: 6:2:1
Súlya: 205g
Behúzása: 101cm
Pótdob: Nincsen



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Shimano Vanquish Fc 4000 Xg Pergető Orsó" című hirdetést látja. (fent)