Betöltés...

Benzar Lake Series Pop-Up Method Csali Mangó Chili 6-8mm 20g

Ár: 1.790 Ft

A method feeder horgászat eszköztára elképesztően kibővült az elmúlt években, ami nem csoda, hiszen, ez a technika a legnépszerűbb hazánkban. Ennek megfelelően, hogy egyre több és egyre profibb csali jelenik meg a gyártók termékei között, melyeket használva mind több halat lehet fogni!

A Benzár márka kínálata csalik tekintetében is jelentősen kibővült az elmúlt néhány évben, a legújabb fejlesztés a Lake Series Pop-up és Wafter. Ezek a termékek több szempontból is különlegesek, nézzük, hogy miért!

A Lake Series csalik két különöző formában, pop-up, illetve wafter kivitelben is elérhetők. Az ízválaszték ugyanaz, ugyanabban a 6 ízben készült el mindkét szortiment. Az ízek között egyébként vannak finom, édes aromák, mint a cseresznye, büdösek, mint a squid-octopus és kevert, vegyes aromák is, mint a mangó-chili például. Újszerű, modern csalik ezek olyan aromákkal is, melyek a halak számára az újdonság erejével hatnak majd!

A popup csalik a hozzájuk illő méretű és súlyú horgokat megemelik, tehát teljes előkehosszban történő lebegtetéshez, esetleg más süllyedő csalik kikönnyítéséhez ideálisak. A 6 mm-es csalik a 12-14-es, a 8 mm-es csalik pedig a 10-12-es, esetleg a 8-as horgokat emelik meg gond nélkül.


Cikkszám: 98057-392
Kiszerelés: 20 g
Méret: 6-8 mm
Ízesítés: Mangó chili
Típus: Lake Pop-up

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Etetőanyagok, csalik
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Benzar Lake Series Pop-Up Method Csali Mangó Chili 6-8mm 20g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: