Betöltés...

Ryobi Necleus 2000 Pergető Orsó

Ár: 31.990 Ft

A Ryobi Necleus igazi újdonság a pergető orsók kínálatában. A rendkívül precíz belső szerkezet mellé szemet gyönyörködtető külső párosul a dob és a rotor arany színű-berakása eredményeként. Végre egy olyan orsót vehetnek kézbe a magyar horgászok is, melyben a komfortérzet és az ergonómia egyesül.

A teljes méretsornak köszönhetően az ultrakönnyű pergetéstől, a harcsára való pergetésen át mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Precíziós, finoman állítható, letapadásmentes fékrendszer, fém dob és orsóház, tűgörgős visszaforgásgátló rendszer, könnyed futás és hosszú élettartam a legjellemzőbb tulajdonságai az új Ryobi Necleus-nak.
- Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.

- Az orsóban található mikro fékrendszernek fontos szerepe van a fárasztás során. A modern, precíz illesztésekkel, kifogástalan anyagok felhasználásával megépített fék finoman, kis ugrásokkal tág határok közt szabályozható. Tökéletes műszer, mely garantáltan letapadás mentesen dolgozik.


Cikkszám: 20859-720
Áttétel: 5,3:1
Csapágy: 6+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 2000
Orsódob: Alumínium
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 217 g
Zsinórkapacitás: 0,23 mm / 200 m

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Ryobi Necleus 2000 Pergető Orsó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: