Betöltés...

Speciál Mix Erjesztett Etetőanyag Ananász 800 g

Ár: 1.290 Ft

Az idei évtől egy régi-új ismerős is újra megtalálható a palettánkon. Az erjesztett etetőanyagok megújult formában tértek most vissza. Megőriztük kimagasló fogósságukat és a modern igényekhez igazítva gondoltuk őket újra.
Ennek az etetőanyagcsaládnak minden tagja már készre kevert, nedves állapotban kerül a zacskóba mivel így lehet az erjesztési eljárás során kialakult értékes anyagok frissességét a leginkább megőrizni. Emellett a horgásztársak dolgát is megkönnyíti mivel nincs szükség nagy mennyiségű víz hozzáadására a használatba vételhez. További vízre csak abban az esetben van szükség ha egy kissé tapadósabb keveréket szeretnénk kapni, ilyenkor kevéske vízzel ezt is el tudjuk érni de érdemes óvatosan bánni a víz hozzáadásával.
Az összes keverékben közös, hogy nagy mennyiségben tartalmaznak tejsavas erjesztésű kukoricát és különböző aprómagvakat amelyek a pontyok és legfőképpen az amúrok számára ellenállhatatlan falatok. Fontos, hogy egyik keverék sem "büdös", rohasztott, a tejsavas erjedésért baktérium törzsek felelnek, ezek adják a keverékek alap ízét és illatát. Emellé kerültek az általunk legfogósabbnak tapasztalt aromák.

Ezek a következők:
Ananász
Tigrismogyoró
Mangó
Amúr

A képek közt találjátok azt az egy lépést amit érdemes elvégezni a zacskó felbontása után a használat előtt. A legtökéletesebb oldódás eléréséhez egy nagy lyukbőségű rostán édemes áttörni etetőanyagunkat majd a rostán maradt nagyobb szemeket visszatéve és elkeverve egy homogén, method feeder horgászathoz is kiválóan használható keveréket kapunk. Az így előkészített keverékre a képen látható tavaszi torpedó sem tudott ellenállni.

Íz: Ananász
Kiszerelés: 800 g

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Etetőanyagok, csalik
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Speciál Mix Erjesztett Etetőanyag Ananász 800 g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: