Betöltés...

Ryobi Zauber Lt 4000 Elsőfékes Match Feeder Orsó

Ár: 53.990 Ft

Az Alu-Lite és NCRT ház, plusz a titán tengely használatával a mérnökök több mint 10 százalékkal csökkentették a tömeget, a stabilitás és a torziós merevség feláldozása nélkül. Az új Zauber LT csavaros rendszerű CNC hajtókarral és rendkívül precíz szénszálas fékkel rendelkezik. A rotort, beleértve a japán csigatengelyt is, teljesen újratervezték, ami példátlan futási pontosságában is megmutatkozik. A Match változat sekély dobbal van felszerelve, és kifejezetten finom horgászathoz készült.


- Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
- Nagytestű, vadul védekező halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó fékrendszere egy pillanatra se tapadjon le, mert az a zsinór szakadásához és halvesztéshez vezethet. Erre az orsóra kiváló minőségű, letapadás mentes első fék került, melyet már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a használt zsinór, előke és a bot keménységének függvényében.



Cikkszám: WF818-041
Áttétel: 5,0:1
Csapágy: 9+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 4000
Orsódob: Alumínium
Orsóház anyaga: Alu-Lite + NCRT
Súly: 255 g
Változat: Match
Zsinórkapacitás: 0,18 mm / 150 m

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Ryobi Zauber Lt 4000 Elsőfékes Match Feeder Orsó" című hirdetést látja. (fent)