Betöltés...

Ridgemonkey Vrh300x Usb Rechargeable Headtorch Profi Horgász Fejlámpa

Ár: 23.410 Ft

A remek, gumírozott burkolatba foglalt újratölthető fejlámpa nemcsak tartós, hanem víz- és porálló is. A fejlámpa két színben állítható fényerővel rendelkezik, 50-200 lumen között. A fejlámpa okos éjszakai elhelyezési beállítással is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a fejlámpát 1%-os teljesítménnyel is bekapcsolva tartsa, így könnyen megtalálhatja a fejlámpát a sötétben. A hosszan tartó és strapabíró újratölthető fejlámpa akár 360 órányi fényt biztosít egyetlen töltéssel. A fejlámpa okos, kettős tájolású dizájnja kiegészíti a praktikusság listáját, ami azt jelenti, hogy nincs fejjel lefelé felvétel. Nem számít, milyen módon helyezi fel, nem tévedhet. A fejlámpa kialakítása és tartóssága ideális választássá teszi horgászathoz, túrázáshoz vagy kempingezéshez. Éjszakai helymeghatározási funkcióval.

-Háromszoros nagy teljesítményű LED kimenet
-Nagy kapacitású 2000 mah lítium polimer akkumulátor
-Ikerszín, változó fényerő: 50-200 lumen
-Egyszerű nyomógombos vezérlés
-Éjszakai helymeghatározás funkció
-Euipo bejegyzett formatervezési minta
-Töltési idő: 4-5 óra
-Az akkumulátor élettartama 15 C-on: akár 360 óra (éjszakai helymeghatározási módban) / akár 90 óra (üzemmódtól függően)
-Micro USB töltés


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Ridgemonkey Vrh300x Usb Rechargeable Headtorch Profi Horgász Fejlámpa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: